Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Manami esszenciája

Mit jelent Manamit adni?

A Manamival megbecsülést, figyelmet, törődést, adunk.

Mit jelent Manamit kapni?

A Manamival, tiszteletet, gondoskodást, szeretetet, kapunk.

A Manami nem csak egy ruhadarab, hanem egy életérzés, amely kifinomultságot, önazonosságot, belső békét sugároz. Érzések, amelyek elöntenek téged kedvenc köntösöd viselésekkor. Hisz nem csak egy köntösöd van, hanem Manamid van, mellyel kifejezheted egyéniséged, személyiséged.

A szó egy japán női név, jelentése gyengéd szeretet, amely ott lapul bennünk, hiszen a nagybetűs nem más, mint a gyengéd szeretet forrása. A márka jelképe, a japán Mandzsu daru, amely a pozitív jövőt, sikert sugall, mindezt könnyed, kecses formában.

Küldetésünk, hogy minden meglelje önazonosságát, kifejezhesse stílusát azáltal, hogy személyre szabottan állítja össze kedvenc fazonját a hozzá legközelebb álló színnel. Mindezt prémium minőségben, nemes kelmék felhasználásával.

A stílus nem egy álarc, vagy ruhadarab, amit magára húz az ember az utcára lépve, a stílusod mindig veled van, otthon is, a hálószobában is.

A márka arculatát és esszenciáját a japán kultúra ihlette. Nemcsak az értékes és nemes kimonók világa, hanem a japán hagyományok és a természetközeliség is részei a Manaminak. Jelmondatunk, a ’természetesen Manamiban’ célja, hogy átadja viselőjének a könnyedség, légiesség érzését, hiszen otthon bárki az lehet, aki lenni szeretne. A Kollekciók tervezésekor a természet ad inspirációt, ezzel megőrizve a letisztultságot, eleganciát. A természetben nincs semmi túlzás, semmi mesterkélt, nincs tökéletesebb alkotás a világon, mint a természet, melyet az apró részletek egysége tesz különlegessé.

 

Éld át te is a természetesség, önazonosság és a szeretet érzését minden pillanatban, amikor Manami köntösödbe bújsz!

 

Az oldal tetejére