Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A 'Manami Wedding Collection' első menyasszonya

 

 

A következő sorokban annak a menyasszonynak az esküvői készülődésébe pillanthattok bele, aki először bújhatott MANAMI köntösbe a "Nagy Napján"!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betti nagyon kedves barátnőm, akinek a hölgykoszorújában Én is ott mosolyogtam azon a bizonyos napon. Nagyon boldog voltam, hogy végre egy igazi Menyasszonyon láthatom az Esküvői Kollekció egyik darabját. 

 

 

 

 

 

 

Az esküvő reggelén az ország több pontjáról érkeztek a barátnők, akiket Betti pezsgővel és gyümölcsökkel várt. A koszorúslányok már harmonizáló ruháikban ünnepeltek, melyhez a 'KARNAK ESKÜVŐI CSIPKE üzletben' válogattak tökéletes színű és esésű muszlinokat és csipkéket. Betti még titkolta csodás 'RABÓCSI RENÁTA' ruhakölteményét, ezért 'MANAMI' köntösében ült 'BÁRKÁNYI CECÍLIA' székébe, hogy csodás sminket varázsoljon az arcára. A hajkölteményéről 'SZASZAHAIR' gondoskodott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül előkerült az a bizonyos ruha és elérkeztek az öltöztetés intim pillanatai, amelybe csak a koszorúslányok, az örömanya és természetesen a 'MOLNARSTUDIO' fotósa nyert bepillantást. Amíg Bea, a fotós házaspár hölgy tagja Bettit fotózta, Csaba a vőlegény önfeledt perceit örökítette meg. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti gondolkoztatok már, hogy érdemes-e több tagú fotós csapatot megbíznotok, hogy egyetlen megismételgetetlen pillanat se vesszen el ezen a fontos napon?

 

 

 

 

 

 

 

 

Az esküvő Szarvas egyik legimpozánsabb vízparti szállodájában, az 'ARANYSZARVAS PANZIÓBAN' került megrendezésre. A vendégek a templomi szertartásról a 'KATALIN 2 SÉTAHAJÓVAL' érkeztek a helyszínre, mely még inkább emelte az Esküvő fényét, hiszen a csodálatos "Holt Körös" partjait csodálhatta a násznép az utazás alatt. 

 

 

 

 

 

 

A csodás vízparti környezethez természetesen sátras lagzi dukált, amelyet 'DEKORILA' drapériákkal, fényfüzérekkel és papírvirág dekorációval varázsolt igazán lenyűgöző esküvői helyszínné. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szolgáltatók listája:

 

 

MANAMI ESKÜVŐI KÖTÖS

 

https://manami.hu/

 

 

MENYASSZONYI RUHA:

 

http://rabocsirenata.hu/termekek

 

 

KOSZORÚSLÁNY RUHÁK:

 

https://eskuvoicsipke.hu/

 

 

SMINK:

 

https://www.facebook.com/BarkanyiCeciliaSmink

 

 

HAJ:

 

http://szaszahair.hu/

 

 

ESKÜVŐI FOTÓ:

 

http://molnarstudio.hu/

 

 

HELYSZÍN:

 

https://aranyszarvas-apartmanhaz.hu/

 

 

HAJÓBÉRLÉS:

 

https://katalin2.hu/hu/

DEKORÁCIÓ:

https://www.facebook.com/pages/category/Product-Service/DekorIla-1878067012458702/

Az oldal tetejére