Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Esszencia

„Gyengéd szeretet, ami felöltözteti a tested és a lelked.”

A Manami nem csak egy ruhadarab, hanem egy életérzés, amely kifinomultságot, önazonosságot, belső békét sugároz.

A szó egy japán női név, jelentése gyengéd szeretet, amely ott lapul bennünk, hiszen a nagybetűs NŐ nem más, mint a gyengéd szeretet forrása. A márka jelképe, a japán Mandzsu daru, amely a pozitív jövőt, sikert sugall, mindezt könnyed, kecses formában.

Küldetésünk, hogy minden Nő meglelje önazonosságát, kifejezhesse stílusát azáltal, hogy személyre szabottan állítja össze kedvenc fazonját a hozzá legközelebb álló színnel. Mindezt prémium minőségben, nemes kelmék felhasználásával.  A stílus nem egy álarc, vagy ruhadarab, amit magára húz az ember az utcára lépve, a stílusod mindig veled van, otthon is, a hálószobában is.

A márka arculatát és esszenciáját a japán kultúra ihlette. Nemcsak az értékes és nemes kimonók világa, hanem a japán hagyományok és a természetközeliség is részei a Manaminak. Jelmondatunk, a ’természetesen Manamiban’ célja, hogy átadja viselőjének a könnyedség, légiesség érzését, hiszen otthon bárki az lehet, aki lenni szeretne. A Kollekciók tervezésekor a természet ad inspirációt, ezzel megőrizve a letisztultságot, eleganciát. A természetben nincs semmi túlzás, semmi mesterkélt, nincs tökéletesebb alkotás a világon, mint a természet, melyet az apró részletek egysége tesz különlegessé.

Éld át te is a természetesség, önazonosság és a szeretet érzését minden pillanatban, amikor Manami köntösödbe bújsz!

Az oldal tetejére