Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mályvavirág

Kedves Olvasó!

A következő sorokban a Manami és a Mályvavirág Alapítvány közös kampányának részleteit ismerheted meg.

 

 

Márkánk nagyon fontosnak tartja a nőiesség megélését kifejező nemes kelmék forgalmazása mellett a Női társadalmunk támogatását. Célul tűztük ki, hogy minden évben egy Alapítványt, Szervezetet támogatva figyelmet szenteljünk a „Nők, együtt, egymásért” eszme fontosságára.

 

 

Az idei évben a Mályvavirág Alapítványra esett a választásunk. A szervezet célja, hogy felhívja a figyelmet a méhnyakrák szűrés és oltások fontosságára. Emellett nagy figyelmet szentel az érintett nők tájékoztatására, összefogására és felkarolására.

2019-ben minden eladott termékünk 10%-át felajánljuk a Mályvavirág Alapítványnak. A „Nők, együtt, egymásért” összefogás során Te is részese lehetsz ennek a kezdeményezésnek! Az általad megvásárolt termékkel Te is e fontos ügy mellé állhatsz!

 

 

Kampányunk során olyan érintett Nőkkel vettük fel a kapcsolatot, akik vállalták, hogy kamera elé állnak, megmutatva a valódi Nő szépségét, erejét, változatosságát. Minden Nőnek saját története van, a képek a sebezhetőség és az életerő érdekes elegyét sugározzák.

 

Keresés