Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Álmodtam egy világot magamnak...

 

Kedves Olvasó!

Végtelen büszkeséggel tölt el, hogy végre megoszthatok veled magamból mindent, ami Manami. Hiszen a Manami nem csak egy ruhadarab, hanem életérzés, a nőiesség, a stílus, az elegancia és a természetesség fogalma.

A versenytánc világában volt lehetőségem megismerni mindent, ami kecses, nőies, stílusos. Talán innen fakad a ruhatervezés, a gyönyörű kelmék iránti szenvedélyem is, hiszen már fiatal koromtól magam terveztem nemcsak táncruháimat, hanem alkalmi és hétköznapi viseleteimet is. Az évek során megtanultam bánni a színekkel, a formákkal, a vonalakkal.

 

 

A Manami gondolatának megszületése és kibontakozása azonban hosszú folyamat volt, hiszen itt nemcsak a külsőm, hanem a belső lényem megtervezéséhez és megalkotásához is szükség volt. Így született meg ez a természetes, könnyed, letisztult formavilág és életérzés, amit most átadhatok neked köntöseimen és hálóruháimon keresztül.

 

Miért pont az otthoni viselet?

A nőiesség és elegancia nem csak a külsőségekben rejlik, hiszen minden női szépség belülről fakad. Egy igazi Nő minden pillanatban stílusos, legyen szó akár az elvárások közé szorított külvilágról, vagy az otthon legintimebb pillanatiról. Ezelőtt nem leltem azt a letisztult eleganciát és kényelmet az otthoni viseletben, amit elképzeltem magamnak. Ezért megalkottam, és legnagyobb örömömre most megoszthatom veled, hiszen minden Nő megérdemli a szépséget, minőséget, az otthonában is. Azonban nem csak egy terméket akartam adni, hanem érzéseket is. Úgy gondolom, hogy köntöseimmel és hálóruháimmal tudom igazán megosztani veled a Manami életérzést, azt a gyengéd szeretetet, amely bensőséges, intim érzéseket és gondolatokat ébreszt benned, az otthon melegében, kényelmében.

 

 

A Manami megalkotásának első lépéseivel egy időben más örömteli kihívással is szembe kellett néznem. Meg kellett terveznem életem legikonikusabb ruháját, a saját menyasszonyi ruhámat. Hiszen másfél hónapja boldog feleségként, drága férjemmel együtt építjük tovább a Manami márkát.

 

 

Makan Zsuzsi

Keresés