Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kukkants be egy valódi menyasszony esküvői Boudoir-jába!

Lili és Pisti fiatalos, könnyed lagzit álmodtak meg maguknak, melyet egy vidám készülődéssel alapoztak meg. 

 

A menyasszony, számára nem volt kérdés, hogy a legjobb barátnőivel tölti az előkészületek emlékezetes pillanatait. Ahogy régen, egy-egy buli előtt, a lányok együtt készültek, sminkeltek, csacsogtak és persze, egy pezsgős dugó is felpattant ezen a napsütéses reggelen. 

 

 

 

 

 

A menyasszony gondoskodott arról, hogy örökre megőrizze a boldog pillanatokat, ezért a 'FÉNYPONT' fotósait is beengedte a „Boudoir-jába”. Lili belebújt a 'MANAMI' köntösébe, amit még a lánybúcsúján kapott a barátnőitől. Hátradőlt és élvezte, ahogy a sminkes és a fodrász a világ legszebb nőjévé varázsolja ezen a napon. Közben a koszorúslányok is mind 'MANAMI' köntöst öltöttek, hogy ők se maradjanak ki a jóból, így igazán sikkes képek készülhettek a készülődés fesztelen pillanatairól. Röpködtek a mosolyok, kattantak a gépek és ürültek a pezsgős poharak.

 

 

 

 

Olyan laza és spontán volt, ment minden magától.” - Lili

 

 

A szervezést természetesen megkönnyítette, hogy a menyasszony barátnője egy főnyeremény, igazi három az egyben esküvői szolgáltató. A virág dekorációért, a táncért és sminkért is 'TORKOS RITA Smink-Tánc-Virág' felelt. Egy barátnő, három szolgáltatás, pipa! Lili imádja az ilyen hatékony, gyors feladatmegoldást.

 

 

 

 

 

 

Lili a tökéletes ruhát az 'ALMÁSSY ÉVA' szalonban találta meg, a koszorúslányok csajos szettjéről pedig 'ZLESZIK ERIKA' gondoskodott.

 

 

 

 

 

 

A helyszínt illetően sem gondolkoztak sokat, természetesen a menyasszony szülővárosában, Szarvason, a családhoz és a barátokhoz közel szerették volna megtartani a lagzijukat. Szarvas igazi szépségét a vízpart adja, így természetesen az 'ARANYSZARVAS PANZIÓ' bizonyult a legmegfelelőbb választásnak. A lagzi fényét igazán az emelte, hogy a templomi szertartás után a násznép hajókkal érkezett meg erre az impozáns esküvői helyszínre.

 

 

 

 

Szolgáltatók listája:

MANAMI - ESKÜVŐI KÖNTÖS

https://manami.hu/

FÉNYPONT

https://www.facebook.com/fenypontfoto/

TORKOS RITA - SMINK, TÁNC, VIRÁG 

https://torkosrita.hu/

ALMÁSSY ÉVA SZALON

https://www.almassyszalon.hu/

ARANYSZARVAS PANZIÓ

http://aranyszarvas-apartmanhaz.hu

ZLESZIK ERIKA

https://www.instagram.com/zleszik/

Az oldal tetejére